Kabeh Kategori

EN

Products nggawa sampeyan dening yenssen!

Welcome kanggo yensen !

Diadegake ing taun 2003, Jiangsu Yenssen Biotech Co., Ltd. minangka pabrikan ing China sing fokus ing riset, pangembangan lan produksi bioteknologi maju ing produk kesehatan. Luwih saka 15 taun pembangunan, wis dadi panyedhiya piranti medis sing cepet lan cepet kanthi kualitas tinggi ing saindenging negara.

yenssen iku Sertifikat Kualifikasi

Supaya luwih akeh wong entuk bathi saka produk inovatif,
kita wis ngupayakake golek distributor ing pasar domestik lan internasional.

KONTAK US

apa sing bisa kita KANGGO ?

Kanggo Dhukungan Distributor, layanan ing ngisor iki bakal diwenehake

Dosis lengkap kanggo registrasi lokal

Latihan profesional kanggo ilmu produk

Materi promosi macem-macem

Pengalaman dodolan sugih ing njero njero internasional

Akeh makalah klinis lan kasus

Ahli ngrampungake masalah klinis

Dhukungan iklan ing Internet