сите категории

EN

Производи ви донесе Јенсен!

Добредојдовте на Јенсен !

Основана во 2003 година, Jiangsu Yenssen Biotech Co., Ltd. е производител во Кина кој се фокусира на истражување, развој и производство на напредна биотехнологија во здравствените производи. Во текот на 15 години развој, таа е водечки и брзорастечки снабдувач на медицински помагала со висок квалитет во нацијата.

Јенсен Сертификат за квалификација

US FDA certificate For Oral Patch

Singapore Patent For Dressing Material

Russian Patent For Dressing Material

Russian Patent For Bone Material

Pakistan Patent For Dressing Material

Japanese Patent For Bone Material

Iranian Patent For Dressing Material

Indian Patent For Dressing Material

EU Patent For Bone Material

EN ISO 13485

CE сертификат

Chinese Patent For Oral Patch

Chinese Patent For Dressing Material

Chinese Patent For Bone Material

За да дозволиме се повеќе луѓе да имаат корист од нашите иновативни производи,
Работевме на барање дистрибутери и на домашниот и на меѓународниот пазар.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

што можеме ОБЕЗБЕДИ ?

За поддршка на дистрибутерите, ќе се обезбеди следнава услуга

Комплетно досие за локална регистрација

Професионална обука за познавање на производот

Диверзифициран промотивен материјал

Богато искуство во продажба во домашни и меѓународни

Многу клинички трудови и случаи

Експерти за решавање на клинички проблеми

Поддршка за рекламирање на Интернет