Të gjitha kategoritë

EN

Produkte sjellë tek ju nga yensen!

Mirë se vini në yensen !

E themeluar në vitin 2003, Jiangsu Yenssen Biotech Co., Ltd. është një prodhues në Kinë që fokusohet në kërkimin, zhvillimin dhe prodhimin e bioteknologjisë së avancuar në produktet e kujdesit shëndetësor. Mbi 15 vjet zhvillim, ajo ka qenë një ofrues kryesor dhe me rritje të shpejtë të pajisjeve mjekësore me cilësi të lartë në vend.

të yensenit Certifikata e Kualifikimit

US FDA certificate For Oral Patch

Singapore Patent For Dressing Material

Russian Patent For Dressing Material

Russian Patent For Bone Material

Pakistan Patent For Dressing Material

Japanese Patent For Bone Material

Iranian Patent For Dressing Material

Indian Patent For Dressing Material

EU Patent For Bone Material

EN ISO 13485

CE Certifikata

Chinese Patent For Oral Patch

Chinese Patent For Dressing Material

Chinese Patent For Bone Material

Për të lejuar gjithnjë e më shumë njerëz të përfitojnë nga produktet tona inovative,
ne kemi punuar në kërkimin e distributorëve si në tregun vendas ashtu edhe në atë ndërkombëtar.

NA KONTAKTONI

çfarë mundemi ne SIGURON ?

Për të mbështetur shpërndarësit, do të ofrohet shërbimi i mëposhtëm

Dosja e plotë për regjistrim lokal

Trajnim profesional për njohjen e produktit

Material i larmishëm promovues

Përvojë e pasur në shitje në vend dhe ndërkombëtar

Shumë dokumente dhe raste klinike

Ekspertët në zgjidhjen e problemeve klinike

Mbështetje për reklama në Internet