sadaya Kategori

EN

produk dibawa ka anjeun ku yenssen!

Wilujeng sumping yenssen !

Diadegkeun dina 2003, Jiangsu Yenssen Biotech Co., Ltd. nyaéta produsén di Cina anu museurkeun kana panalungtikan, pamekaran sareng produksi biotéhnologi canggih dina produk kasehatan. Pangembangan langkung ti 15 taun, éta parantos janten panyadia alat médis anu unggul sareng gancang kalayan kualitas luhur di bangsa.

yenssen urang Sertipikat kualifikasi

US FDA certificate For Oral Patch

Singapore Patent For Dressing Material

Russian Patent For Dressing Material

Russian Patent For Bone Material

Pakistan Patent For Dressing Material

Japanese Patent For Bone Material

Iranian Patent For Dressing Material

Indian Patent For Dressing Material

EU Patent For Bone Material

En ISO 13485

CE bijil

Chinese Patent For Oral Patch

Chinese Patent For Dressing Material

Chinese Patent For Bone Material

Pikeun ngantepkeun langkung seueur jalma kauntungan tina produk inovatif urang,
kami geus dipake dina néangan distributor boh di pasar domestik jeung internasional.

TAROS KAMI

naon bisa urang Nyadiakeun ?

Pikeun Ngadukung Distributor, jasa ieu bakal disayogikeun

Dossier lengkep pikeun pendaptaran lokal

Pelatihan profésional pikeun pangaweruh produk

bahan promosi diversified

pangalaman jualan euyeub di domestik jeung internasional

Seueur makalah sareng kasus klinis

Ahli dina ngarengsekeun masalah klinis

Dukungan iklan dina Internét